Syarikat

4life Research

 

Syarikat yang menawarkan kita sebuah kesihatan dan kewangan yang hebat ini adalah dari 4LIFE Research, sebuah syarikat yang berpengalaman dalam bidang menyelidik dan mencipta pemakanan tambahan dari Sandy, Utah, USA. Telah mula beroperasi sejak tahun 1998 dan syarikat ini mempunyai pasukan R&D sendiri (Research & Development) yang terdiri dari para pakar saintis terkemuka.

4LIFE Research terkenal dengan produk terulung mereka iaitu sebuah produk pembina antibodi badan, 4LIFE TRANSFER FACTOR. Produk ini telah disahkan oleh para saintis diseluruh dunia sebagai PRODUK PALING TERBAIK atau PRODUK NO 1 DI DUNIA dalam peningkatan sistem imun untuk badan manusia. Produk Transfer Factor ini telah diPATEN


Kini, 4LIFE Research telah berkembang hampir ke serata dunia dengan membuka pejabat di setiap negara. Lebih dari 70 buah negara telah menikmati kesihatan dan kewangan yang diberikan oleh syarikat yang hebat ini. Dan akhirnya pada tahun 2004, 4LIFE telah mulakan perniagaannya di negara kita, Malaysia. Lokasi pejabat 4LIFE terletak di Unit5.02, Tingkat 5, Amcorp Tower, Petaling Jaya, Selangor (gambarajah diatas). Pengerusi untuk 4Life Research Sdn Bhd (575339-A) di Malaysia ialah Dato Pahamin A Rajab.


Pada tahun 2003, 4LIFE telah dinobatkan oleh sebuah majalah terkemuka, INC500, sebagai syarikat no 1 dalam industrinya di Amerika Syarikat. Setiap tahun majalah ini akan menyenaraikan 500 buah syarikat persendirian yang paling pesat berkembang di rantau USA dan 4LIFE Research terletak ditangga ke 15. oleh 4LIFE dan hanya syarikat 4LIFE sahaja yang boleh mengusaha dan mengedarkannya. Dan lebih menarik lagi produk ini di paten adalah bagi memudahkan ANDA dan SAYA untuk menjalankan perniagaan ini TANPA gangguan pihak lain.Tiada dua,hanya satu Transfer Factor. DIMANA DARI TANGGA 1 KE 15 4LIFE RESEARCH ADALAH SATU-SATUNYA SYARIKAT MLM.Ini adalah satu pengiktirafan hasil daripada produk utama 4LIFE, iaitu 4LIFE TRANSFER FACTOR.

 

 

 

 

 

 
 
2010 - 2019 © Empayar4life.Com. Hak Cipta Terpelihara. Dibangunkan oleh www.intechmy.com
Disclaimer: Ini adalah laman web Group. Ia bukan laman web rasmi syarikat yang disertai